Хип-хоп танци

Уроци по Хип-хоп танци

Преподавател

Иси Хачатрян

Преподавател

Михаела Сотирова

Всеки хип-хоп танц е съобразен и вдъхновен от малките танцьори. Те представляват игрите и забавленията на децата. Всяка една репетиция има за цел да развие танцовите умения и актьорските възможности на децата.

В часовете по модерни танци малките сладури ще бъдат подготвени с много любов за танцови умения под формата на динамични и забавни игри, включващи основни танцови елементи.

На фона на модерни песни, с внимателно подбрани текстове, подходящи за възрастта им ще се работи върху ритмика, моторика, както и различни видове разтягания – мостове, шпагати и т.н.

Те ще се забавляват, научавайки нови и нови неща от света на танца. Ще се научат да контролират тялото си, да импровизират и да се представят на сцена – танцова и в живота.

Родители, децата Ви ще са в сигурни ръце при нас! Ние държим да преподаваме с усмивка и разбиране. Стремим се да допринасяме за изграждането на морални ценности на нашите ученици.

Снимки

logo

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ

ВИРТУАЛЕН СВЯТ

Ако имате каквито и да били въпроси не се колебайте да използвате долупосочените адреси за връзка!

Никога не ги карай да те обичат, дете мое. Настоявай да те оставят. И знай, че този, който устои и остане, те обича истински. - Димитър Талев

Ако си тъжен.. - казваше баба... Тогава плачи. Когато сълзите свършат, животът продължава! - Дора Габе

Най-силна е онази любов, която може да проявява слабости. - Елин Пелин